CLINIC WORKING EQUITATION – Ton Duivenvoorden

Working Equitation is een fantastische sport voor zowel ruiter als paard. Veelzijdig, spannend, uitdagend. Tijdens de trainingen stellen de meest “gesloten” paarden zich weer open. Ze worden uitgedaagd om met de ruiter mee te denken. Op en top een team vormen met je paard is de grootste uitdaging van deze sport.

Elk paard en elke ruiter kan deze sport beoefenen. Of je nu streeft naar het hoogste niveau of gewoon veel plezier wilt hebben bij een eenvoudige introductie-wedstrijd.

Ton Duivenvoorden is een fanatieke WE-wedstrijdruiter en maakt deel uit van het A-kader van de Working Equitation Holland. Daarnaast traint Ton met heel veel plezier het jeugdteam. Met zijn paarden Epona’s Pilo en Epona’s Staccato rijdt Ton in Nederland op het hoogste niveau. In 2016 werd Ton met Staccato Nederlands Kampioen in de Masterklasse en in 2017 en 2018 wist hij met Epona’s Pilo deze titel nogmaals te behalen.

Datum: vrijdag 16 augustus
Waar: Veluweruiters, Hunnenweg 46 te Voorthuizen

Kosten: Prive-les (45 min), Duo-les (60 min)
Lid Veluweruiters: 60 euro, 40 euro
Geen lid: 70 euro, 50 euro

Wil je mee mee doen, graag opgeven via secretariaatponydressuur@veluweruiters.nl
vermeld hierbij:
– je naam, je leeftijd en naam van je paard/pony
– telefoonnummer (06)
– en of je een prive- of duo-les wil

De inschrijving is definitief wanneer er betaald is! Afmelden kan, mits een reserve-combinatie wil deelnemen. Het inschrijfgeld wordt dan geretourneerd